Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Космос: Възможни светове с премиера през 2019

отпечатай новината

15.08.2018 13:20 | Видян 1257 пъти

Космос: Възможни светове с премиера през 2019

FOX и National Geographic представят първи кадри от многоочакваното завръщане на отличения с награда Еми световен феномен Космос. Изпълнителният продуцент, сценарист и режисьор Ан Друян (която бе отличена с награда Еми за сценария на поредицата от 2014 г. и наградата Пибоди за продуцирането ѝ) и изпълнителните продуценти Сет Макфарлън (Семейният тип, Орвил, Космос: Пътешествие в пространството), Бранън Брага (Орвил, Космос: Пътешествие в пространството, Тера Нова) и Джейсън Кларк (Орвил, Космос: Пътешествие в пространството) с водещия на поредицата Нийл Деграс Тайсън, видния символ от попкултурата, астрофизик и водещ на отличеното с награда Еми предаване Да поговорим за звездите, се появиха заедно, за да споделят първи поглед по време на панела на Сан Диего Комик-Кон 2018.

Една от най-посещаваната конференции, първоначално посветена на комикси и научна фантастика, сега Комик-Кон включва и информация и панели посветени на популярни телевизионни продукции, както и всичко свързано с попкултурата и развлекателния бизнес в голям набор от жанрове.

Премиерата на Космос: Възможни светове по FOX и National Geographic е предвидена за март 2019 г. След изключителния успех на Космос през 2014 г. като най-популярната поредица на National Geographic Channel, гледана от над 135 милиона души по целия свят по National Geographic и FOX, новият сезон отново ще бъде с премиера в САЩ едновременно по FOX и National Geographic и глобално по National Geographic в 171 страни на 43 езика.

В безбрежието на пространството и необятността на времето броят на световете за изследване и историите за разказване на практика е безкраен. Първите два сезона от телевизионната поредица Космос пренесоха публиката от целия свят до най-далечните предели и дълбоко скрити кътчета на Вселената.

По време на тези пътувания поредицата представи драматизирано живота на много забравени изследователи, допринесли за сегашните ни познания за това, кои сме ние, а също и кога и къде се намираме във Вселената.

Космос: Възможни светове ще се впусне в неизследвани досега територии. Космос: Възможни светове е продуциран от Cosmos Studios, Итака – компания, базирана в щата Ню Йорк и съоснована от Ан Друян, и Fuzzy Door Productions, компания на Сет Макфарлън. Друян и Бранън Брага са сценаристи на поредицата. Друян, Макфарлън, Брага и Джейсън Кларк са изпълнителни продуценти.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !