Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Гери-Никол с Ферари за половин милион

отпечатай новината

15.08.2018 15:07 | Видян 1715 пъти

 Гери-Никол с Ферари за половин милион

Кралицата на родната поп музика Гери-Никол се сдоби с мегатузарско „Ферари“ за половин милион лева, научи „Галерия“. Новата придобивка е подарък от баща й по случай 20-ия й рожден ден.

Тийн идолката наскоро отпразнува юбилея си с пищно парти и за да е пълно щастието й, татко й Николай Георгиев-Цайса решил да изпълни една от мечтите й. А именно – най-накрая да си има собствена кола, и то – „Ферари“.

Цайса успял да спазари новото возило за малко над 250 000 евро, като в тази сума не влиза транспортът на бегачката от Германия. Вече повече от две седмици Гери-Никол чака мечтаната кола, която по план трябваше да пристигне навръх рождения й ден.

Певицата вече се бе похвалила на всичките си приятели за „Ферари“-то и забавянето му помрачи празника й. Гери си представяла как сама паркира тупалката пред заведението и обира погледите. Вместо това изпълнителката на „Ела и си вземи“ трябвало да се примири със служебното бронирано „Ауди“, с което шофьорът й я докарал в клуба.

Причината Гери едва сега да се сдобие със собствен автомобил е, че нямаше шофьорска книжка.

Певицата не намираше време да изкара курсовете, а след като най-накрая успешно взе изпитите, баща й настоя известно време да се учи на една от служебните коли.

Цайса силно се притеснявал дъщеря му да не направи някоя беля с бегачката, тъй като е млад шофьор.

Всъщност, още преди да навърши 18 години, Яката дупара имаше собствена кола - „Порше Кайен“. Заради поредица от провинения в училище обаче, баща й я лиши от возилото. Едва за кръглата й годишнина, Цайса решил, че е време дъщеря му да си има собствена кола.

Освен с новото „Ферари“, за рождения си ден Гери получи и нови фасети, които й бяха поставени от един от най-добрите дентални специалисти у нас. Неслучайно блестящата й усмивка не слизаше от лицето й по време на празника.




автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !