Васко Василев и солисти на Ковънт...

Световноизвестният ни цигулар Васко Василев, заедно със...

Шеметните Милица Гладнишка и Нона...

Камен Алипиев - Кедъра „отвръща на артистичната...

Камила Кабейо е голямата победителка на наградите на MTV

отпечатай новината

21.08.2018 14:53 | Видян 1770 пъти

Камила Кабейо е голямата победителка на наградите на MTV

Големият победител на видео наградите на MTV тази година е Камила Кабейо.
Тя получи приз за “Видео на годината” за клипа към песента “Havana”, както и наградата за “Изпълнител на годината”. За песен на годината пък беше определена “rockstar” на Post Malone, а за най-добър нов изпълнител бе определена Карди Би.

Видеото на популярния рапър Чайлдиш Гамбино – “This is America”, беше отличен в техническите категории. Представянето на Бионсе и съпругът и Джей Зи претърпя пълне крах. Видеото им “Apeshit” претендираше за отличия в осем категории, но получи само две статуетки в технически категории.

Наградата за най-добро поп видео отиде при Ариана Гранде за “No Tears Left to Cry”.  В категорията за най-добро рок видео бяха отличени Imagine Dragons за клипа “Whatever It Takes”. В категорията за хип-хоп видео победителка стана Ники Минаж с клипа “Chun Li”.

Дженифър Лопес направи грандиозно завръщане на церемонията след 17-годишно отсъствие. Освен че се отбеляза със зрелищно изпълнение, 49-годишната певица си тръгна и с награда – за най-добра колаборация с DJ Khaled и Cardi B в песента “Dinero”.

Появата на Мадона обаче бе това, за което се говори и до днес. Кралицата на попа отдаде почит на починалата миналата седмица легенда Арета Франклин. Феновете обаче се разгневиха, че звездата е обърна внимание най-вече на това какво влияние е имала Франклин върху нейната собствена кариера. “Арета ме доведе дотук. И знам, че тя е повлияла на много хора, присъстващи в тази зала!. Благодаря на Арета, че ни даде силата и R-E-S-P-Е-C-T”, изтъкна Мадона.

Тази година се забеляза голяма липса на звезди. Големи музикални имена като Джей Зи, Риана, Тейлър Суифт, Лейди Гага, Кейти Пери, Кание Уест, Бруно Марс и други не присъстваха на церемонията.

Източник: Missbloom.bg
Снимки: Getty Images


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !