Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Голата Сузанита

отпечатай новината

27.08.2018 13:06 | Видян 3780 пъти

Голата Сузанита


Голотата и скандалът в родния шоубизнес продават. С тази максима от година на музикалната сцена вършее Сузанита. Като певица не се е доказала, но пък скандалите ги реди един след друг.

Семейството й стои плътно зад нея, Орхан Мурад неведнъж вече заяви подкрепата си. И призова да я оставим на мира.

Невръстната по възраст Сузанита обаче преминава някакви разумни граници. Последната й изцепка - пусна се топлес в Instagram. Да, косите й свенливо падат върху гърдите, но това не прави кадрите по-малко нелепи.

Всъщност най-тъжното е, че над 14 000 души до средата на седмицата бяха харесали еротичните й изблици. Голо момиче на 15. Нямам идея какво са проверявали от Агенцията за закрила на детето, но явно у нас няма никакъв проблем едно непълнолетно дете да си пуска голи кадри. Това че е певица по никакъв начин не прави действията й по-малко гротескни.

Семейството й да не се сърди за негативните коментари, явно Сузанита с удоволствие ги провокира. Ние пък няма да се уморим да повтаряме, че това е бедствие на всички нива - семейство, морал, общество.

И заради едната известност не си заслужава. Всъщност, ако Сузанита запише някоя яка песен и стане хит - няма да има нужда да се съблича. И ще разбере, че не е необходима подобна голота. Но хитът засега липсва...

Източник: tialoto.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !