Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Надежда и Ивана си поделиха Стоян Алексиев

отпечатай новината

27.08.2018 17:20 | Видян 3196 пъти

Надежда и Ивана си поделиха Стоян Алексиев

Битието на палавия актьор Стоян Алексиев напоследък е класически пример за двуженство. Екранният професор Генадиев поделя времето си поравно между законната си съпруга Надежда и младата си любовница Ивана Бобойчева и няма намерение да сложи край на тази лудост.

След като изкара двуседмична почивка в Царево със законната си половинка, възрастният любовчия се прибра в София и веднага се гушна в обятията на 25-годишната си метреса.
 
Таблоид съобщи, че Алексиев има устна уговорка с двете жени на живота си да прекарва време с всяка от тях, за да има мир и спокойствие в нестандартното семейство. Надежда настоявала два пъти годишно за семейна ваканция на избрана от нея дестинация, както и за присъствието на 67-годишния актьор на всички официални празници като Коледа, Великден, Нова година и 24 май.

За Ивана Бобойчева оставали уикендите и две вечери по избор през седмицата – истинска идилия, разграфена и прошнурована от двете страни. Стоян на този етап не съзнавал, че се е забъркал в много извратена каша и дори бил доволен, че си е осигурил поне временно спокойствие.

„Много скоро ще го закъса яко, когато поискат да си делят не само времето, но и парите му. Тук да не е Саудитска Арабия, да имаш по няколко жени. Ще му изпият кръвчицата без да усети”, подсмихват се на възрастния Дон Жуан колегите му.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !