ТИ СИ ИНФЛУЕНСЪР! Ама в България....

ТИ СИ ИНФЛУЕНСЪР! (Ама в България. Тъжна история). 1....

Ривиерата е по-изгодна от Банско и...

Френската Ривиера е най-красива, най-достъпна финансово...

Беоулф:Завръщане у дома с премиера по Epic Drama

отпечатай новината

31.08.2018 12:34 | Видян 919 пъти

Беоулф:Завръщане у дома с премиера по Epic Drama

Този септември, в дома на епичната драма, най-новия ТВ канал от семейството на Viasat History и TV1000, Epic Drama, ексклузивно ще дебютира (на 14 септември от 22:00, с два епизода) новата екранизация на легендата за един от най-великите литературни герои – Беоулф.

Във фентъзи поредицата в 12 части БЕОУЛФ: ЗАВРЪЩАНЕ У ДОМА, в главната роля е Кийрън Бю (Warrior, Da Vinci's Demons), който си партнира с утвърдени актьори като Уилям Хърт (Humans, Damages, Avengers: Infinity War, A History of Violence на Кроненбърг) в ролята на Хротгар и  Джоан Уоли (Wolf Hall, The White Princess, The Borgias, Уилоу) като Реда.

В пилотния епизод Беоулф са завръща в Херот, след години на скитничество като наемен войник, за да отдаде почит на вече болния пазител и тан на Херот, Хротгар (William Hurt), и за да поправи някои неправди от миналото.

Тогава, обаче Херот е нападнат от ужасяващото чудовище Грендл и Беоулф няма избор, освен да се бие с него и да го победи, като така печели благоволението на новия тан, Реда (Joanne Whalley), както и на цялата общност.

Така започва личното пътуване на този могъщ, способен и малко самовглъбен мъж, обратно към семейството и дома му. БЕОУЛФ: ЗАВРЪЩАНЕ У ДОМА е сериал за кураж, предателство, отмъщение, вярност, власт, човек срещу пустощ и любов. Той изследва добро и зло, герои и злодеи.

Отвъд подводните политически течения и лични вътрешни терзания, обаче, има опасност, тръпка и усещане за приключение, характерни за всеки голям уестърн. Епични битки, вълнуващи преследвания, нападения, празненства и сражения са в сърцето на обещанието, което дава това заглавие.

Сериалът дебютира на 14 септември от 22:00 по Epic Drama – най-новият канал от семейството на Viasat History и TV1000.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !