Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Виктория и децата на корицата на VOGUE. Къде е Дейвид?

отпечатай новината

04.09.2018 15:54 | Видян 3173 пъти

Виктория и децата на корицата на VOGUE. Къде е Дейвид?

Семейство Бекъм е една от най-влиятелните фамилии на Острова след кралската. Ето защо тяхната поява върху корицата на великобританския VOGUE не е изненадваща. Въпросът обаче, който всички си задават е, къде е Дейвид?

Виктория позира с четирите им деца на първата страница на новия брой на модната библия. И официалното обяснение е, че от женското списание нямат навика да слагат мъже на корицата и това се случва изключително рядко. За това пък той е до най-любимите си хора на страниците.

Пред VOGUE, Виктория споделя, че фотосесията за модната библия има за цел да “отпразнува богатата и вдъхновяваща история на една от вечните модни икони… именно мен, Виктория Бекъм”. Ето защо, тя заснема и специално видео, в което показва една своя по-различна страна.

Известната със своята сдържаност госпожа Бекъм се развихря пред камерата и е доста закачлива. Тя се самоиронизира и дори се шегува с някои от моделите си, които е създала през годините.

Двойката повдига завесата и проговаря за един много болезнен момент за фамилията – слуховете, че двамата с Дейвид са пред развод. Виктория споделя, че двамата са събрали децата и са били повече от открити с тях.

“Виктория и Дейвид са много откровени с децата си. Те ги събраха и коментираха пред тях тези ужасни и болезнени слухове. Виктория бе категорична: Татко не е неверник!,” разкрива приятел на семейството. Той добавя, че макар публично звездите да се смеят на спекулациите, приемат доста лично и сериозно всички подобни слухове у дома.

Снимки може да видите ТУК!
Видео!

missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !