Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Плевнелиев и Деси Банова стават родители до дни

отпечатай новината

10.09.2018 12:48 | Видян 2556 пъти

Плевнелиев и Деси Банова стават родители до дни

Съвсем скоро се очаква появата на още едно бебе – това на Росен Пленелиев и Деси Банова. Мъникът трябва да се появи на бял свят до две седмици.

“Това е един момент за нас, зареден с много позитивна енергия. Очакваме го десетина дни до две седмици,” разкрива Плевнелиев. Той допълва, че двамата все още не са избрали категорично името, Деси щяла да вземе това решение.

“Когато аз съм с една жена, аз съм с една жена и съм с нея докрай. Това, че моят втори брак отиде в миналото, е факт. Това обаче бе направено по взаимно съгласие по най-коректния възможен начин. Имаме много прекрасни отношения. Децата са добре, всички са добре. И по някакъв начин големите трудности, през които минах през годините, сега пък се изплащат, както в личен, така и в професионален аспект,” допълни бъдещият татко.

Росен Плевнелиев вече има две момчета от първия си брак, а Деси Банова – момиче.  Двамата се сгодиха през месец март тази година. Малко по-късно се разбра, че чакат и първата си обща рожба, а малко след това се и ожениха на интимна церемония с най-близките си.
    
missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !