Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Том Форд разходи леопарди по подиума в Ню Йорк

отпечатай новината

10.09.2018 16:13 | Видян 1058 пъти

Том Форд разходи леопарди по подиума в Ню Йорк

Форумът започна на 6ти и ще продължи до 12 септември, а добрата новина е, че форматът на седмицата на модата в Голямата ябълка отново преминава от 6-дневен на пълен режим. Колекциите си за следващата пролет ще представят както водещи топ дизайнери като Калвин Клайн, Марк Джейкъбс и Ралф Лорън, така и по-малки модни къщи. Джорджина Чапман, съпругата на скандалния продуцент Харви Уайнстийн, която го напусна, ще се завърне в светлината на прожекторите с колекция на бутик „Маркеса“.

Много дизайнери издадоха, че черпят вдъхновение от тенденциите през 80-те години на миналия век. Модният критик Джули Уилсън от списание "Есънс" пък заяви, че очаква да види повече костюми с панталони в дамската мода, както и детайли от метал.

Завършек на седмицата на модата в Ню Йорк ще даде суперзвездата Риана. Певицата организира бляскаво парти, на което ще представи колекцията си бельо "Севидж х Фенти". След Ню Йорк, седмиците на модата ще продължат в Лондон, Милано и Париж.

Истински фурор обаче предизвика дизайнерът Том Форд, който представи пролетната си колекция още преди официалното откриване на модния форум.

За трета година подред той получава привилегията да даде старт на бляскавото събитие. Шоуто му започна с класическо дефиле, препратка към по-ранните етапи от кариерата му. 57-годишният дизайнер, който в актива си има и три книги, обърна гръб на присъщия си шокиращ блясък и заложи на класическата женска елегантност. В актуалната му линия доминират правите поли тип молив с дантели по края, кожени якета, деколтетата и големи количества сатен. Цветовете също са класически - предимно бяло и черно, като женствеността беше издигната в култ. Овациите на критиците обра тоалет, който съчетава кожени блуза и яке с леопардови щампи и дълга пола на ресни.

Супермоделът Джиджи Хадид пък закри ревюто с облекло, което напомня за холивудската елегантност от 50-те години на миналия век. То представлява тъмнозелена рокля с ръкави като воали и наподобяващ корсет черен кожен елемент. Впечатление направи и че повечето манекенки бяха с кърпи на главите си като водещ аксесоар. Обувките на дефилиращите пък бяха с остър връх и каишки.

Макар и значително по-малко на брой, по подиума с новите предложения на Том Форд се разходиха и мъже модели.

Лъскавите материи преобладават в линия за представителите на силния пол.

От една ръка разстояние от подиума Форд получи аплодисменти от редакторката на списание "Вог" Ана Уинтур. В списъка със звездни гости на ревюто влизат още холивудският ас Том Ханкс, рапърката Карди Би и актьорът Хенри Голдинг, който се прочу с най-касовия филм за сезона - "Луди богаташи".

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !