Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Серина релаксира с дъщеря си след скандала на US Open

отпечатай новината

10.09.2018 17:00 | Видян 1575 пъти

Серина релаксира с дъщеря си след скандала на US Open

Повече време, прекарано с малката Олимпия. На това ще наблегне Серина Уилямс след скандала на финала на US Open. Тенисистката, която се скара със съдията Карлос Рамос и на няколко пъти го нарече с обидни епитети, признава, че си е изпуснала нервите и се нуждае от малко почивка със семейството.

Уилямс трябва да плати 17 000 долара заради поведението си – 10 000 заради нападките към съдията, 4 хил. долара заради предупрежденията, че е получила треньорски напътствия, както и 3 000 долара за демонстративното счупване на ракета.

„Дължиш ми извинение. Ти си лъжец. Никога повече няма да ръководиш мои мачове. Извини ми се. Ти си крадец, защото открадна точка от мен“. Това бяха част от думите на Серина, отправени към Рамос.

„Казах на съдията, че е крадец, защото ми отне точка и ме обвини в измама. По-скоро бих загубила, отколкото да играя нечестно“, обясни тя след края на мача. По-късно треньорът ѝ Патрик Муратоглу призна, че ѝ давал сигнали и продължи с думите: „Но не мисля, че тя ме гледаше. Трябва да спрем това лицемерие. Саша (Бажин, треньорът на Осака) също даваше указания. Всички го правят, затова нека да спрем с това лицемерие“.

Много почитатели на тениса коментираха поведението на Серина Уилямс в социалните мрежи. Една част от тях я защитиха и предположиха, че тя най-вероятно не е превъзмогнала следродилната депресия, затова е по-емоционална. Други пък бяха категорични, че дори да е по-нервна след раждането на Олимпия, това не оправдава държанието ѝ със съдията.

Припомняме, че тенисистката се върна отново на корта само няколко месеца след раждането на дъщеричката ѝ. Това наложи и да спре да кърми детето по-рано. Уилямс на няколко пъти призна в Instagram, че се чувства зле за това, че не прекарва достатъчно време с детето си и страда от следродилна депресия.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Reuters

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !