Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Нора Недкова е първата жена-президент във VIP Brother 2018

отпечатай новината

11.09.2018 10:02 | Видян 1980 пъти

Нора Недкова е първата жена-президент във VIP Brother 2018

Първата Мисия в новия сезон на звездното риалити вече е факт.

Big Brother е убеден, че Нора Недкова е родена за велики дела. Затова още с влизането си плеймейтката получава възможност да демонстрира лидерските си качества като стане първата жена-президент в историята на България!

Красавицата няма да е сама в тази сурова политическа игра. Още тази вечер зрителите на NOVA чрез гласуване ще изберят нейния официален вицепрезидент, с когото заедно ще заемат ръководните си позиции.

Зрителите избраха звездния гримьор Валентин Кулагин за вицепрезидент на новата държава.

Съквартирантите от вчера са граждани на нова държава - Република Норландия. Миниатюрната ѝ територия покрива 1000 квадратни метра, а населението ѝ се състои от 17 души.

Плеймейтката Нора Недкова още с влизането си в звездното имение бе избрана от Big Brother за първия президент на новата независима страна в землището на Нови хан.

Вижте във видеото официалната церемония, по време на която двамата звездни Съквартиранти полагат клетва, подписват клетвения лист и се отправят към Изповедалнята, където ги чакат важни държавни дела.

До какво ще доведат съдбоносните решения на Нора и Валентин? За да разберете, гледайте VIP Brother 2018 утре вечер от 21:00 часа по NOVA.

източник: nova.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !