Добата спечели Игри на волята

Добрин е големият победител в първия сезон на...

Последен елиминационен дуел във Фермата

Седмица преди големия финал на „Фермата: Нов...

Йордан Йовчев с първа важна задача във Фермата

отпечатай новината

12.09.2018 12:47 | Видян 770 пъти

Йордан Йовчев с първа важна задача във Фермата

Голямата звезда в новия сезон на Фермата – Йордан Йовчев, влезе в шоуто не само в ролята на обединител и вдъхновител, но и със специална мисия. По време на престоя му именно от него ще зависи кои от участниците ще бъдат имунизирани от ратайство и респективно от изправяне пред дуел.

Още с появата си в шоуто, проследена от над 1 милион зрители, Йовчев подходи изключително сериозно към поставената му задача и даде имената на първите двама състезатели, които поне в рамките на още една седмица ще могат да са спокойни, че няма да се борят за оставането си в шоуто и от елиминация.

Изборът на олимпийския медалист бяха Александра, от отбора на тукашните българи, и Калоян – от емигрантите, като той подробно аргументира причините за това. Олимпиецът призна, че не е имал достатъчно време да опознае Сашка, затова и решението му се базирало единствено на визитката й. Допаднало му, че тя устоява ценностите си, както и че има висока доза толерантност към емигрантите.

На най-младия състезател в новия сезон – Калоян, Йовчев се спрял, именно заради възрастта му. Спортистът искал да покаже, че на детето в отбора трябва да се подаде ръка и че макар да няма много умения, видимо има желание да се учи.

Фермерът на седмицата Георги пък избра за първи ратаи във Фермата Роси, от отбора на емигрантите, и Александър - от тукашните българи.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !