Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Тита пусна език на Криско

отпечатай новината

13.09.2018 12:55 | Видян 2090 пъти

Тита пусна език на Криско

Тийнсензацията Христина Христова, позната като Тита, пусна език на продуцента си Криско във видеото към новата им песен „Искам да бъда с теб“.

В лентата двамата си разменят нежни ласки, които според меломаните не са за сефте. Част от тях са категорични, че русокосата изпълнителка и шефът й са имали кратка афера в началото на съвместната им работа, писа „ТелеграФ“.

Освен целувки във видеото Криско и Тита демонстрират изключителна близост. Ръката на рапъра се спуска бавно по тялото на блондинката, която се отърква в него. Това шокира феновете, които са наясно, че Тита е във връзка с дългогодишната си половинка Викторио, който се слави като ревнивец.

Други се чудят как жената на Талев – Цветелина, е допуснала подобен сюжет и каква е била реакцията й след първото гледане на лентата. Това е първата песен, която стюардесата не е споделила в социалните мрежи.

Парчето е препратка към миналото. Мишо Шамара, който е един от основателите на българския рап, е човекът, вдъхновил Криско. Шамара му предостъпил правата, тъй като дължал на Талев услуга. Преди време синът на Мишо – Лил Ша, направи кавър на песен на габровеца.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !