Сериалът Викторина с премиера по HBO

Викторина разказва необикновената и сензационна история...

Дива река и резиденция в Игри на волята

Във втория сезон на най-екстремното риалити в ефира Игри...

630 бона за Луиза Григорова

отпечатай новината

13.09.2018 13:10 | Видян 1206 пъти

630 бона за Луиза Григорова

Актрисата Луиза Григорова еволюира като бизнес дама. Чаровницата става съдружник във фирмата на съпруга си Мартин Макариев.

Тя ще бъде с цели 630 хиляди лева по-богата, а причината за това е бюджетът, който Националният филмов център наскоро отпусна на режисьора за нов филм.

Компанията на Макариев „Форуърд Пикчърс” спечели сумата след проект за нова лента с името „Машината на времето”, пише „България днес”.

Филмът обаче няма да е за широко прокламираната Царичина дупка, твърдят запознати. Макариев обяви, че се състезава за държавна субсидия от центъра и за него, но от там не са одобрили финансирането.

Филмът за Царичина ще се нарича „Докосване”, а в него Луиза ще играе феноменът Елисавета Логинова, която е написала и част от сценария на лентата за мистерията.

Въпреки че филмовата гилдия няма никаква информация какво представяла „В сърцето на машината”, нито кои актьори ще бъдат наети, лентата получи финансиране от над 630 000 лева.

За сравнение, Националният филмов център разпределя между над 3 милиона лева между девет ленти, а филмът на Макариев се причислява към високобюджетните продукции.

В гилдията вече се говори, че както винаги Луиза ще бъде до съпруга си. Досега двамата са работили в екип в тийн сагата „Привличане” , където тя игра една от главните роли.

Освен Луиза, на щат в компанията е и актьорът Живко Петров. Актрисата обаче е единствената жена във фирмата, а междувременно стана ясно, че екипът, който ще работи по филма за 630 хиляди лева се състои само от шестима души.   

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !