Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Сладолед от боб и хайвер върху бял шоколад на партито на бТВ

отпечатай новината

14.09.2018 15:54 | Видян 1401 пъти

Сладолед от боб и хайвер върху бял шоколад на партито на бТВ

Огромно градинско парти направи за старта на есенния си сезон бТВ. Най-голямата медийна група в България окупира площада пред входа на шеста зала на НДК в парка около двореца, на две крачки от своята сграда, в която тече ремонт, заради който Шоуто на Слави е на миниатюрно пространство.

Водещият, който изпусна да се повесели с колегите си, защото беше на работа, се оплака в ефир, че чува шума от изпълненията на Графа, с чиито изпълнения започна същинският купон. Преди това, в рамките на официалната част шефът на бТВ Флориан Скала се похвали с най-успешния старт на Фермата за всички сезони на шоуто с 51% пазарен дял. И предупреди, че изненадите за зрителите тепърва предстоят от основния и останалите канали на групата. Напомняме, че Фермата изпревари ВИП Брадър, като започна на 7 септември.

От екипа присъстваше Иван, който приемаше поздравления. Сред другите звезди на вечерта бяха Цветанка Ризова в черно-бяло, обкръжена от Жени Марчева, Диана Любенова и други от водещите на публицистични предавания.

Докато те плахо вземаха по нещичко от кръжащите наоколо момичета с подноси, на които можеха да се видят оригинални неща като солен сладолед от боб, грах или цвекло, като чер хайвер върху плочка бял шоколад, а също гъщи дроб в кошничка от натурален (този деликатес обаче го имаше и в менюто за 50-годишнината на Панорама на БНТ в началото на седмицата), на репортерската маса с Деси Ризова, Антон Хекимян и техните колеги активно се обсъждаха актуалните политически скандали.

Поотделени от останалите бяха Деси и Сашо, които водят предобедния блок на бТВ, които заедно с Валери от спорта и Натали от времето конферираха празника на най-голямата телевизия.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !