Арман Царукян отговори колко струва...

Арман Царукян е на върха на славата, след като победи...

ПП осигури застрояването на Корал,...

Корал е считан за нещо като собствен от Кирил Петков,...

Ирен Онтева заби 70-годишен грък милионер

отпечатай новината

20.09.2018 13:31 | Видян 3001 пъти

Ирен Онтева заби 70-годишен грък милионер

От милионер на милионер скача застаряващата моделка Ирен Онтева, видя „Галерия“.

След като наскоро приключи връзката си с филмовия продуцент, за когото първо ние разкрихме, сега бившата на Христо Сираков има нова тръпка – 70-годишен грък.

Онтева вече няколко пъти била засичана с милионера, на когото годините никак не му личали, шушукат в модните среди. За сметка на това пък, парите му се надушвали от километри.

Гъркът бил неприлично богат и повел класацията в червеното тефтерче от забивки на Ирен. Ицо Сираков не можел да му стъпи и на малкия пръст по дебелина на портфейла. Бизнесът му бил свързан с кораби и яхти, както и друг вид транспортна дейност. В светските среди на южната ни съседка бил популярен като гръцкия Хю Хефнър.

Любопитното в случая е, че Онтева се запознала с гърка именно на яхтата на бившето си гадже – продуцента, с когото цяло лято обикаляше Европа. 70-годишният бизнесмен отдалече грабвал вниманието на моделки и златотърсачки и Ирен веднага проявила интерес. Без никакви скрупули блондинката приела да излязат навечеря и само седмица по-късно богатият продуцент вече бил в графа „Бивши“.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !