На 1-и май започва Националният...

И този май на голям екран ще бъдат показани всички...

В новата реалност в Темата на NOVA

Как изкуственият интелект ни променя? Как влияе върху...

Мистър София броил 3 бона за титлата

отпечатай новината

21.09.2018 11:24 | Видян 1437 пъти

Мистър София броил 3 бона за титлата

Фитнес инструкторът Ричард от „ВИП брадър”, който шашна съквартирантите си с признанието, че голямата му цел в живота е до 30-та си годишнина да стане милионер, е купил титлата си „Мистър София”.

Още преди да се включи към формата, името на несъразмерния фитнес модел бе замесено в скандална история. Въпреки, че е висок едва 174 см, той препаса лентата на конкурса за мъжка красота „Мистър София”, но срещу подкуп от 3 бона. Момчета, участвали в надпреварата, отсякоха, че конкурсът бил нагласен и това било известно на всички, писа „Уикенд“.

„Ричард изобщо не препокрива критериите за конкурсите за красота, където се търси не само лице и излъчване, но и мерки като височината. За да си манекен или модел трябва да е над 182 см. Само в България тези неща очевидно нямат значение и срещу някой лев, организаторите на подобни прояви са готови от джудже да направят Аполон”, коментират светски хроникьори.

„Аз съм много амбициозен човек. Някои се борят за любов, други за семейство, за мен най-важното е да съм успял. Целта ми е до една година да съм най-известния треньор в България”, категоричен е Ричи.

Преди дни той призна пред Мира Добрева, че никога не е имал сериозна приятелка, тъй като евентуално обвързване щяло да му попречи да сбъдне мечтата си да забогатее. „Сериозно ли ми говориш?!”, кокореше се тв водещата. „Искам да си построя един жилищен блок и да го продам.

Идеята ми е преди да стана на 30 години да съм милионер. И си ги гоня тия неща. Надявам се да стане до 2 години. Аз затова нямам приятелка. Никога не съм имал любов. Винаги си гоня моите неща и никога не си позволявам да хлътна много по някоя жена”, призна амбициозният Ричард.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !