Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Обвиниха Бионсе в черна магия и заклинания

отпечатай новината

22.09.2018 09:21 | Видян 1797 пъти

Обвиниха Бионсе в черна магия и заклинания

Музикантка съди Бионсе и я обвинява, че използва "екстремни магии", за да наблюдава и контролира финансите ѝ, предаде БГНЕС. Кимбърли Томпсън казва, че е работила като барабанист в групата на звездата в продължение на 7 години. Музикантката иска ограничителна заповед срещу певицата.

Тя твърди, че по някаква причина Бионсе започнала кампания на тормоз срещу нея, която включва "екстремно магьосничество, тъмна магия" и "магически заклинания на сексуално насилие". Тя твърди също, че певицата е убила котето си. Томпсън смята, че Бионсе записва телефонните ѝ разговори и контролира финансите ѝ.

Не е ясно защо жената вярва, че певицата прави всичко това по отношение на нея. Томпсън действително някога е била барабанистка, която е работила заедно с Бионсе като част от женски състав.

Тя също така е издала няколко свои собствени албума и е свирила с The 8G Band. Искането на Томпсън за временна ограничителна заповед по отношение на Бионсе беше отхвърлено от съдия, най-вероятно поради нелепите празнословия за магьосничество.

Източник: БЛИЦ

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !