Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Лилия от Фермата получи изненада от близките си

отпечатай новината

27.09.2018 11:07 | Видян 1308 пъти

Лилия от Фермата получи изненада от близките си

Бесарабската българка Лилия посрещна един от най-емоционалните си рождени дни в предаването „Фермата“.

Тя получи торта-изненада от съфермерите си, а екипът на продукцията я трогна до сълзи със специално емоционално видео.

Лилия и останалите участници в шоуто изгледаха няколкоминутно клипче, в което семейството на славея на „Фермата“ й честити празника и й отправи мили пожелания. Фактът, че брюнетката не се е виждала с близките си вече от доста време, успя да я разчуства. Тя не се сдържа и заплака, докато гледаше майка си и сестра си.

„Много те обичаме, имаш много здраве от всички – от баща ти, от бабите ти. Желаем ти всичко най-хубаво, да си здрава и щастлива“, бяха думите, които най-много трогнаха Лилия и те бяха отправени от майка й.

Лилия е от село Городне, Украйна. Тя е певица и носител на наградата „Златният глас на Бесарабия“. Въпреки че е звезда в родината си, любовта към България я връща у нас и тя се надява, че именно тук ще изживее живота си. Административни препятствия обаче и до днес са основната пречка да получи така мечтаното българско гражданство.

С участието си във „Фермата“, Лилия иска да запознае зрителите с бесарабските българи и да възвърне на сънародниците ни така нужните патриотизъм и родолюбие, които в нейните очи тук все повече липсват.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !