Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Дария Симеонова се върна на работа месец след раждането

отпечатай новината

03.10.2018 10:17 | Видян 1629 пъти

Дария Симеонова се върна на работа месец след раждането

Само месец след като прегърна за първи път сина си Дария Симеонова отново запретва ръкави на снимачната площадка. Актрисата, която доби популярност като красивата пиарка Наталия на болница Свети Кирил в Откраднат живот, отпътува за Варна, където щракна клапата на новия български филм Диви и щастливи.

Лентата е режисирана от Мартин Макариев, а целият екип се събра за първи път в морската ни столица преди броени дни.

Проектът качва на голям екран още Яна Маринова, Луиза Григорова и Александър Сано, след като тримата обединиха творчески потенциал в Привличане - дебютния опит на актрисата от Връзки като съсценарист и продуцент. И тогава на режисьорското столче седна Макариев.

Подробностите около сюжета на Диви и щастливи се пазят все още в тайна. Централните персонажи обаче вероятно ще бъдат изиграни от Григорова и Сано, издава кадър, публикуван от Макариев в социалните мрежи.

Луиза блести пред камерата с различна визия с къдрава и изрусена коса, а заедно с Маринова ще покачат нивото на адреналин в кръвта си и с каскади върху мотори.

"Поздрав за всички мъжки момичета, за които ще разкажем в най-новия ни филм от Варна", написа Яна под свой кадър бекстейдж. От други снимки от снимачния сет става ясно, че Симеонова ще изиграе далеч не толкова свободолюбива жена, тъй като е облечена в строго делово облекло.

За красавицата това е и първа по-голяма роля след Откраднат живот. Припомняме, че в края на петия сезон на сериала тя обяви, че няма да се завърне в следващите епизоди. Като причина за това изтъкна именно факта, че е бременна с първа рожба. Дария даде живот на сина си в края на месец август.

Младата майка засега пази в тайна името на наследника си. Преди вече близо година пък тя се сгоди за таткото на бебето – мениджъра на образователен сайт Антон.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !