Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Меган взима уроци по правоговор

отпечатай новината

03.10.2018 16:44 | Видян 1865 пъти

Меган взима уроци по правоговор

Меган Маркъл взима уроци по правоговор. В това се съмняват светски репортери, следейки изкъсо случващото се в британското кралско семейство. Това си личи и по променената ѝ дикция, обясняват експерти по публична реч и риторика на Острова.

Херцогинята на Съсекс обяснява за приноса на кралицата за Великобритания в документалната поредица на HBO Queen of the World (Кралицата на света). Нейното участие в него показва, че тя говори доста по-различно отпреди да се омъжи за принц Хари.

„Меган Маркъл е актриса, която несъмнено може и да имитира. Тя вече „попива“ доста от британската култура, но хората смятат, че е странно вече да има британски акцент“, коментира последовател на кралското семейство в Twitter. Друг пък е на мнение, че тя не бива да забравя корените си и да говори типичния британски английски.

Подобно на Кейт Мидълтън, най-вероятно строгият кралски протокол е наложил Меган да промени дикцията си, за да прилича повече на британка със синя кръв.

Известно е, че в семейството на кралица Елизабет Първа се говори с акцент, който се използва само от 3% от живущите в Обединеното кралство.

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !