Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Михаела Филева подари къща на майка си

отпечатай новината

05.10.2018 13:50 | Видян 2194 пъти

Михаела Филева подари къща на майка си

Поп звездата Михаела Филева направи щедър подарък на своята майка.

Певицата сподели във фейсбук колко е щастлива от факта, че е успяла да ѝ купи къща.

Имотът е в родното на Михаела Велико Търново. Михаела качи своя снимка от старата столица, като я придружи със следния текст:

"Днес съм най-щастливата дъщеря на света! Прекарах целия ден в родния си град – Велико Търново, с жената, която обичам най-много и която е основният виновник да съм човека, който съм днес. Говорихме си, смяхме се, спомняхме си и сбъднах една от най-големите си мечти – купих къща на мама."

Майката на звездата, Албена Ковачева, не закъсня със своя емоционален отговор под публикацията. “Трудно ми е да с думи прости да изразя благодарността си, възхищението, примера… Ако ти си най-щастливата дъщеря, аз съм на n- степен НАЙ-ЩАСТЛИВАТА майка”, обърна се тя към Михаела. “Надявам се и ще се постарая в този ДОМ да има за наред много смях, много хубави спомени, много БЪДЕЩЕ!”, продължава Албена.

Майката на Михаела Филева е отгледала певицата без чужда помощ. Двамата с бащата се разделят малко след раждането на детето, след което бащата на Михаела преустановява всякакъв контакт с тях.

Михаела е споделяла в интервюта, че баща ѝ не я е потърсил повече и знае много малко за живота му. Той има ново семейство и двама сина-близнаци, които преди години изненадващо потърсили контакт с певицата във фейсбук.

missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !