Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Криско и Тита с грандиозно шоу на финала на One Love Tour

отпечатай новината

05.10.2018 15:22 | Видян 1892 пъти

Криско и Тита с грандиозно шоу на финала на One Love Tour

Днес е грандиозният финал One Love Tour в Стара Загора. Датата не е избрана случайно, защото 5 октомври е празник на града. Събитието ще се състои във Форума на античния римски град Августа Траяна.

Фестивалният ден е напълно безплатен, а най-желаната атракция за хората е специално изградената Арена на дуелите от Фермата. Димитър Господинов и участници от предишни сезони на предаването, са подготвили емблематични и запомнящи се игри, а водещите на шоуто Андрей Арнаудов и Иван Христов също ще се включат в игрите.

Вечерният концерт ще започне с групата на Иван Христов и Драндийски. След участието им в Гр. София и гр. Банско, те са подготвили нов репертоар. Ексцентричната, дръзка и млада Тита, ще е единствената дама част от вечерната програма. Следващият изпълнител е звездата на Македония - Слаткаристика.

Той е истинска сензация в страната си и много популярен у нас. Концертът ще продължи с атрактивното участие на Криско, а след него публиката ще завладее легендата на македонската музика, виртуозният китарист и композитор Влатко Стефановски.

За финал на вечерта е роденият в гр. Стара Загора, актьор, изпълнител и композитор - Стефан Вълдобрев, заедно с Обичайните заподозрени. One Love Tour Ви очаква днес в Античния Форум, за да празнуваме заедно празника на града.

Забавления за всички поколения, 12 часова програма, Алея на занаятите, Арена на дуелите от Фермата, кулинарна презентация от Ути Бъчваров, грандиозен вечерен концерт и всичко е с безплатен вход.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !