Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Плачков сменя памперси, а Мариана се възстановява от тежката бременност

отпечатай новината

05.10.2018 17:11 | Видян 2909 пъти

Плачков сменя памперси, а Мариана се възстановява от тежката бременност

Пресните родители Веселин Плачков и Мариана Попова напуснаха къщата на село и се преместиха в София. Екранният Левски сподели, че певицата все още се възстановява след тежката бременност, докато той смело сменя памперсите на втората си дъщеричка Екатерина.

„Ролята на татко е по всяко време, най-важна остава мама. След нея е всичко останало. Двете баби имаха здравословни проблеми, жената, която ни помага за бебето – също. Трябваше да дежуря 3-4 нощи, Мариана се възстановява от девет месеца тежка бременност… Трябва да я пазя. Грижите за бебето не ме притесняват, човек когато е решил съзнателно да има дете, знае и какво го чака. Посрещам всичко с радост“, заяви Плачков пред „Телеграф“.

В момента Веско се е отдал на семейството, а акцентът пада върху любимата му. По време на бременността Мариана е получила тежки бъбречни кризи, които застрашили както нейното здраве, така и на детето. Контракциите пък започнали още в петия месец, затова се е наложила спешна лекарска помощ и наблюдение до термина.

За щастие на всички малката Екатерина се роди жива и здрава. „Името го измислиха двете каки. Ние имахме и други варианти, но момичетата бяха непреклонни. Казаха да не им объркваме плановете. Те са кръстниците орисници на сестра си“, добавя още Плачков.

Засега Мариана, Веско и трите деца остават в столицата, в нейния апартамент, тъй като на този етап им е много скъпо да живеят извън София.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !