Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

ДА! The Book e книжно бистро

отпечатай новината

18.10.2018 18:10 | Видян 1495 пъти

ДА! The Book e книжно бистро

„Така, както ме гледате, нося 167 различни химикала върху себе си, върху своята кожа и коса”, заяви на представянето на своята нова книга Код Червено: Ботокс бившият депутат Юлияна Дончева.

Пред звезди като двукратната олимпийска шампионка Мария Гроздева и поизчедналата от светския живот, докато мъжът й е във Фермата Аня Пенчева, красавицата разказа и още шокиращи данни за индустрията за разкрасяване, за които тя предупреждава във второто си произведение.

В миналото тя се беше спряла на здравословното и нездравословното хранене. Сред първите й читатели, спазила червения код, но по коса, беше до неотдавна зам.-председателят на Комисията за финансов надзор Ралица Агайн.

Тази пъстра компания, в която присъстваха също бившият Горан и настоящият съпруг на Дончева Стъки, се наслади на обстановката на новото бистро The Book на напрегнатото кюше между ул. Раковски и бул. Левски, където преди това имаше клон банката на Цветелина Бориславова.

Идеята за книжния център с бар и хапване е на бившия шеф на недалечното от тази невралгична точка НДК Мирослав Боршош, чието око си личи и по дизайна, и по подбора на персонала. Ако забелязахме проблем, той е с паркирането.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !