Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Глория посреща първа пролет в Лондон

отпечатай новината

08.03.2009 09:00 | Видян 23123 пъти | Гласували 3

Глория посреща първа пролет в Лондон

В ефира на “Планета” ТВ се излъчи дългоочакваният видеоклип на Глория към песента “Усещане за мъж”. Във видеото Глория отново провокира почитателите си с няколко нови и интересни визии, подчертаващи харизматичното й излъчване. За своя стайлинг певицата се довери на стилистката Августина Маркова – Тути, с която работи за първи път. “Усещане за мъж” е заснет сред невероятната атмосфера на бутиков хотел в София, което допринася за естетската визия на клипа.

Едновременно със снимките на видеото, Примата на българския поп-фолк засне и ексклузивна фотосесия. Глория позира пред обектива на фотографа Дилян Марков и успя да изненада феновете си с интересни фотоси.

Само след броени дни звездата на “Планета” ще посети Лондон, където заедно с българската общност ще посрещне първа пролет. Глория, която бе първата певица с концертно участие в Англия през 2001 година, ще бъде гост-изпълнител на голямото пролетно парти. Гостуването на изпълнителката във Великобритания е първото й задгранично участие за 2009 година, след кратката почивка, която си беше дала.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !