Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Кейти Пери с награда за кураж

отпечатай новината

23.10.2018 15:49 | Видян 1245 пъти

Кейти Пери с награда за кураж

Деветата гала amfAR в Лос Анджелис събра един куп звезди на червения килим

Фондацията amfAR е една от най-известните организации, борещи се със СПИН и ХИВ. От появата й през 1985 година, фондацията е събрала и вложила над 517 милиона долара в изследвания, посветени на превенция и лечение на болестите, засягащи половата система.

На деветата гала на фондацията, посетена от редица известни имена, Кейти Пери бе удостоена с награда за кураж заради “силната й отдаденост в борбата със СПИН и ХИВ, както и редица други благотворителни и хуманитарни каузи, в които е участвала”.

Малко преди церемонията по награждаване да започне, по червения килим преминаха едни от най-популярните и обичани лица в Холивуд. Сред тях са Хайди Клум, Робърт Патинсън, Кармен Електра и още много.

Най-впечатляващ бе тоалета на Кейти Пери, която избра много атрактивна рокля в небесно синьо, обсипана с пера и спиращо дъха деколте.

Късата руса прическа на певицата и очарователен грим в нежно бордо, идеално допълниха цялата й визия и тя определено е нашият фаворит на вечерта. Поздравяваме я за смелия избор!

Тоалетите на останалите звезди може да разгледате в галерията.

Снимка: Profimedia

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !