Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Дидо от Д2 разкри защо е във Фермата

отпечатай новината

24.10.2018 11:35 | Видян 2611 пъти

Дидо от Д2 разкри защо е във Фермата

Вокалистът на Д2 Дидо и атлетката Ваня Стамболова може и да са популярни, но със сигурност не са разглезени, напротив – до момента издържат стоически на суровите условия и ежедневните тежки задачи в риалитито Фермата.

И ако за спортистката една от основните цели в играта е да стане първата жена-победител, то рокаджията има съвсем друга мотивация да остане колкото се може по-дълго време в предаването.

В разговор с IT търговеца Жоро, Дидо обясни, че престоят във Фермата му действа пречистващо и освежаващо и че ще излезе от шоуто изпълнен с нови сили за нещата, които иска да прави оттук нататък в живота си.

Освен това битът в стопанството, който е коренно различен от ежедневието му навън, му помага да се бори със себе си и да се подобрява като личност.

„Фермата ме облагородява, действа ми добре. Усещам, че ставам по-смирен, по-спокоен и се научавам да се съобразявам повече с хората, приемайки по-лесно различните от мен. Възпитавам се един вид“, аргументира се Дидо.

Певецът дори обяви, че за него финалът и наградата от 100 000 лева не са основна движеща сила. След разговора си с Дидо, Жоро видимо се почувства малко кофти, тъй като той неведнъж е казвал, че основната му цел в играта са именно парите.

Емигрантът Роман обаче го успокои, че самият той още във визитката си е заявил, че влиза във Фермата за „купона и кинтите“.

Въпреки това младокът допълни, че с времето, откакто е в играта, мирогледът му се е променил и дори да не вземе голямата награда, ще остане с един скъп спомен от преживяването.

Източник: БЛИЦ

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !