Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

20 години от първата песен на Бритни

отпечатай новината

24.10.2018 14:53 | Видян 1642 пъти

20 години от първата песен на Бритни

„Трудно е да обясня какво значи днешният ден за мен... 20 години откакто светът чу моята музика за първи път!“ Това написа Бритни Спиърс в Туитър. С емоционален пост тя припомни на своите фенове, че на 23 октомври 1998 г. дебютира със сингъла Baby One More Time.

„Толкова много неща се случиха оттогава... но наистина искам да кажа „благодаря“ на моите невероятни фенове, които са с мен от първия ден. Вашата подкрепа през годините е абсолютен свят за мен. Обичам ви всички!“, коментира още Спиърс.

Певицата е качила видео от мейкинга на клипа на Baby One More Time. Тя е едва на 16, когато записва песента в студио в Швеция. За видеото към нея я карат да танцува в училищна униформа. Визията ѝ е изцяло тийнейджърска – като тогавашната ѝ аудитория.

„Тя предложи клипът да е с този сюжет, който в крайна сметка всички знаем. Тя реши и какво да е облеклото на всички. А най-интересното е, че с идеята ѝ спестихме много пари. Интересен факт е, че всички униформи, с които бяха участниците в клипа, купихме от местния магазин само за 19 долара“, разказва Ранди Конър, хореограф на танцьорите в клипа.

По думите му, първоначалната идея на екипа не била Бритни да се разголва толкова много, но тя решила, че ѝ харесва да си върже ризата и да покаже стегнатото си коремче. Така се превърнала в секси ученичка, за която всички говорели.

Дебютният албум на Спиърс – Baby One More Time е един от най-продаваните за всички времена. До момента от него са закупени над 30 млн. копия.

Изпълнителката има общо 9 албума и 5 компилации, като продължава да радва своите фенове с нова музика.

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !