Ваня Червенкова с разтърсващи думи за...

Днешният ден е много специален за Ваня Червенкова и със...

Пази се от живите мъртви със световна...

На виртуален панел за „Пази се от живите...

Избират топ-лицата на Пловдив

отпечатай новината

25.10.2018 13:39 | Видян 749 пъти

Избират топ-лицата на Пловдив

В сезона на градския листопад и всенародния гроздобер, нощният живот в Пловдив, безспорно един от българските мегаполиси на развлеченията, ще бъде емоционално прекроен.
Бар Eнканто и Национална модна агенция Идея Прима Ви канят на истинско пиршество за сетивата - конкурсът за красота и европейски зрелища - Мис и Мистър Топ лица на Пловдив 2018.Модният спектакъл ще мине леко в сянката на трагичната кончина на журналистката и бивш модел Виктория Маринова, информират от ПРофайл.

Емоцията е предвидена за 26-и октомври, петък ,от 20,30 часа в Катедралата на клубния lifestyle живот под Тепетата-бар и динър Енканто.Модният пърформанс Топ лица на Пловдив присъства в културния и нощен живот на града повече от години. Платформата на конкурса е динамична, екстравагантна и извън клишетата и стандартите за единствена и нескончаема "разходка на модни закачалки".

Освен това интригата кулминира винаги и за двата пола, тъй като участниците са момчета и момичета. В журито на събитието до сега са били бившият топрефер Наско Узунов, футболистите Мартин Камбуров, Дани Кики, както и известната лекоатлетка Габриела Петрова, тази година в комисията на журиращите отново ще има популярни личности от град Пловдив. За да влезете в Хола на шоу бизнеса, посетете първо предверието му, в деня на шоуто..

Финалът в 20,30 часа ще е зашеметяващ.Съорганизатор на шоуто на сезона мис и мистър Топ лица на Пловдив 2018 е Национална модна агенция Идея Прима-Варна, с позиции в над 40 града и курортни комплекси в България. Водещ и продуцент на конкурса е собственикът на агенцията - Димитър Увалиев. Така, че всички тези, които се триумят дали да посетят шоуто ще кажем: "Елате там, където другите нямат шанс да бъдат!".

Неминуемо, светското шоу ще мине леко и в сянката на трагичната кончина на журналистката Виктория Маринова, която 7 години е била модел именно на Идея Прима, но досега колегите и от агенцията не оповестяваха този факт по морални подбуди.“Вики имаше и модно TV предаване в Русе, което носеше името PODIUM, Яненка Люцканова и Наско Лазров са кръстници.”, споделя топмоделът Али Алиев.

“Досега не съм оповестявал този факт за Вики, въпреки че медиите ме питаха. Не го счетох за морално в този момент.”, споделя с просълзени очи продуцента и откривателят й Димитър Увалиев.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !