Excelsior Victoria: легендата на Соренто

Гранд хотел Excelsior Victoria е символът на Соренто не...

Новото поколение хоби-готвачи...

След по-малко от седмица на кулинарната арена на...

Елена Йончева плаща по 1000 лева забавачка

отпечатай новината

26.10.2018 11:24 | Видян 979 пъти

 Елена Йончева плаща по 1000 лева забавачка

Синът на червената депутатка Елена Йончева – Тео, посещава скъпарска детска градина с изучаване на френски език в кв. „Драгалевци“.

Амбицията на Йончева й излиза солено. За да получава Тео престижно образование от малък, журналистката се бръква с 560 евро – колкото близо 6 минимални пенсии. Годишната такса пък е 6150 евро, пише „Ретро“.

Частното заведение било единствено по рода си, защото се преподавало само на френски. Малкият бил обучаван от дипломирана преподавателка от Франция в група от 8 до 10 деца. В градината за малките се грижели подобаващо, като ги хранели само с избрани биохрани.

Въпреки голямата заетост на Йончева в парламента, на нейните плещи били грижите и за невръстния й син. Съпругът й Пламен, който е архитект, рядко можел да я отмени в родителските задължения, тъй като бил затрупан от работа.

Затова Йончева се скъсвала от задачи, сред които и да прибира Тео от детската градина. Преди дни обаче двамата демонстрираха семейна идилия, като отидоха заедно да вземат сина си с мощния джип на депутатката.

 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !