Пловдивска бръмчалка се сгоди в Дубай

Бившата водеща, която стана по-известна под псевдонима...

Съни бийч доведе лятото по bTV за над...

На 21 февруари bTV откри пролетния телевизионен сезон...

Холандец на колене пред Елица в катедралата Грьоте Керк

отпечатай новината

09.03.2009 11:30 | Видян 4159 пъти | Гласували 2

Холандец на колене пред Елица в катедралата Грьоте Керк

С невероятен успех и множество цветя и аплаузи премина концертът на Елица Тодорова и Стоян Янкулов и Мирослав Иванов в най голямата катедрала в Холандия в събота на Тодоров ден. Катедралата Грьоте Керк е една от най старите и забележителни архитектурни и културни забележителности в Холандия. Голям концерт в нея са имали честта да направят много малко световноизвестни певци и изпълнители.

Специално за откриването на Денят на България в Холандия и за концерта пристигнаха Соломон Паси и Гергана Паси които изгледаха концерта от първите редове в катедралата заедно с посланикът Г-н Тръпков и съпругата му.

Елица и Стоян бяха подготвили специално за акустиката на катедралата нови лирични и нежни фолклорни песни, които силно развълнуваха холандците и българите в публиката. След около час пеене и свирене половината от пубилката плачеше и не успяваше да сдържи сълзите си. Развълнуван холандец влюбен в България и в българското розово масло, падна на колене пред харизматичната Елица и сключил ръце като за молитва каза: “Вие пеете като ангел!”

Следващите концерти на Елица Тодорова и Стоян Янкулов ще бъдат в Ню Йорк.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !