Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Командарев прекръсти Патрулки

отпечатай новината

30.10.2018 11:03 | Видян 1435 пъти

Командарев прекръсти Патрулки

Дългоочакваната втора лента от трилогията на Стефан Командарев се сдоби с ново име. След като дълго време работното заглавие на филма беше „Патрулки“, както го наричаше и самият режисьор, изведнъж стана ясно, че продължението на „Посоки“ ще се казва „В кръг“.

Въпреки това сюжетът ще проследи, както беше и първоначалната идея, привидно различни истории, обединени от ключов мотив и в центъра на събитията ще бъдат патрулките и събитията в нощна София.

Първите няколко снимачни нощи на „В кръг“ вече стартираха, като вече е ясен и основният каст на филма. Сред звездите, освен вече известните – Асен Блатечки, Васил Василев-Зуека и Герасим Георгиев – Геро, ще видим красивата Ирини Жамбонас, легендата Павел Поппандов, Иван Бърнев, Стефан Денолюбов, Стоян Дойчев, Николай Урумов, Анастасия Ингилизова и Ованес Торосян. Зад камерата застава операторът Веселин Христов, а сценарият е дело на Симеон Венциславов и самия Стефан Командарев. Снимачният процес ще продължи до март месец 2019-а година с прекъсвания.

Със самият старт на същинската работа по предстоящата лента дойда и добра новина за продуцентите Стефан Командарев и Катя Тричкова за „Арго Филм“. Един от най-големите филмови разпространители в света „Бета Синема“, закупи правата за „В кръг“ „на зелено“, още преди да бъде заснет. За това решение най-вероятно везните е наклонил успехът на първата лента от трилогията - „Посоки“. Филмът пожъна истински успех по фестивалите в цял свят, а публиката в България го прие възторжено. „Това е голямо признание за мен и екипа, както и голяма отговорност.

Когато подпишеш такъв договор, очакванията, които така или иначе са големи след успеха на „Посоки“, неминуемо се вдигат. Парите от продажбата инвестираме във филма

защото средствата за неговата реализация са минимални - всяко подобно финансиране е от голяма помощ“, споделя Командарев за договора си с „Бета Синема“.

„В кръг“ се осъществява с подкрепата на Националния филмов център, фонд ЕВРОИМАЖ, Сръбски филмов център и в партньорство със Синдикалната организация на служителите на МВР.

Източник: Monitor

Снимка: продукцията Иван Бърнев и Асен Блатечки 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !