Дамиано от Монескин се съблича за...

Дамиано - лидерът на станалата култова италианска група...

Гала на българската култура в...

Гала концертът е част от артистичната инициатива на...

Deep Zone отново по MTV

отпечатай новината

09.03.2009 13:15 | Видян 3032 пъти | Гласували 1

Deep Zone отново по MTV

Новото видео на Deep Zone – Addicted To You направи своята премиера в ефира на европейското MTV.

Песента попадна на седма позиция в класацията World Chart Express, която бе излъчена в събота и неделя, а повторение можете да гледате този петък (13-ти март) от 18:00 ч. българско време.

Междувременно пък две други телевизии с марката MTV също усетиха ефекта от парчетата на Deep Zone. Предишният сингъл на най-успешния ни денс проект – Let The Music Move Ya в момента се върти в ефира на MTV Romania и MTV Turkiye. Песента е на път да се превърне в най-успешния в международен мащаб сингъл на Deep Zone – в началото на годината бе включена под номер едно в престижната европейска компилация Tuning Hitz 2009 (издадена в северна и централна Европа) и все още продължава да бъде голям хит в различни страни – от Азия до Северна Америка.

Преди няколко седмици песента влезе в официалния топ 20 на хитовото турско радио Mydonose и в топ 25 на официалния канадски чарт Canada Keystone Top 50.

В Румъния пък Let The Music Move Ya бе издадено в двойната колекция Dance Nation 2009, където попадна в компанията на новите сингли на имена като R.I.O., Outwork, Benny Benassi, Freemasons, Amanda Wilson, Yves Larock, Ida Corr, Sharam, Deadmau5, Ian Carey и др.

Междувременно, у нас Deep Zone продължават с участието си на грандиозни партита в най-добрите клубове в цялата страна и създаването на хитови ремикси за български изпълнители. Сред последните шедьоври на проекта са силни денс преработки на дебютния сингъл на Нора – It’s Not Right и младият певец Di-Do с новата му песен Erkech.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !