Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Мъж се изфука: Спал съм с Ричард

отпечатай новината

30.10.2018 13:30 | Видян 2564 пъти

Мъж се изфука: Спал съм с Ричард

За креватната ориентация на скандалния фитнес инструктор и участник във „ВИП Брадър“ Ричард Величков се шушука отдавна. Под статус на Бориса Тютюнджиева виждаме коментар, който потвърждава слухове, че има интерес и към мъже, узна HotArena.

Непознат мъж категорично заявява, че е правил секс с Мистър София и подложи за пореден път мъжеството му под съмнение, писа "Шоу".

Моделката Бориса Тютюнджиева изрази възмущението си от Ричард със статус в социалната мрежа. „Този Ричард ли е, какъвто и там да е… предизвика истинска агресия в мен… колкото и да го бият, малко му е“, написа тя.

И коментарите на нейните виртуални приятели заваляха един след друг. Впечатление обаче направи написаното от Цено Зарев: „Аз съм го чукал в Мадан“.

Профилът на въпросния профил не дава никаква информация за персоната, криеща се зад него. Което води до заключенията, че е скрит или… фалшив. Но ако човек се разрови сред коментари под публикации за въпросния фитнес инструктор, ще попадне на още подобни твърдения относно неговата сексуална ориентация.

Преди време източник на изданието разкри, че няма да се учуди ако Ричи прави секс за пари или постига целите си и с мъже, тъй като бил готов на всичко, за да стане известен. Именно заради това броил 3 000 лева за титлата „Мистър София“.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !