Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Карди Би разпространи телефонния номер на Ники Минаж

отпечатай новината

30.10.2018 15:04 | Видян 1980 пъти

Карди Би разпространи телефонния номер на Ники Минаж

Враждата между Карди Би и Ники Минаж продължава. След като изпълнителките стигнаха и до физически сблъсък преди седмици по време на Седмицата на модата в Ню Йорк, изпълнителката на Bodak Yellow разпространи телефонния номер на колежката си в социалните мрежи.

Това се случи, след като младата майка показа със серия от видеа в Инстаграм кореспонденцията си с Минаж относно общото им парче Motorsport. „Обадих се два пъти, за да промениш куплета си, но ти така и не ми вдигна“, обърна се към колежката си Карди Би, показвайки историята с позвъняванията на телефона си, от което се видя и номера на Минаж.

Припомняме, че спорът им започна, след като Migos' Quavo, с когото двете работиха по Motorsport обяви в интервю през април, че Минаж дори не знае, че в проекта е замесена и Карди Би. „Когато все още нямах подобен успех, всеки път изразявах благодарността си на всеки, който ме включваше в негово парче.

Карди така и не благодари“, обясни по-късно изпълнителката на Barbie Dreams, която се прочу и с колосалната си задница. Относно сблъсъка им по време на Седмицата на модата в Ню Йорк Карди Би е категорична, че е била несправедливо обвинена в опит за физическа саморазправа.

„Първо каза, че кадри от случая показват, че си била нападната и си се чувствала застрашена. След това предложи 100 хиляди долара, за да се сдобиеш с това видео“, обяснява още Карди Би. Въпреки това тя изрази минимално желание да прекрати задочната война с Минаж, като отсече, че е „отегчена“ от размяната на реплики.


Източник: Monitor



автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !