Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Даяна Ханджиева заряза гаджето, гушка се с друг

отпечатай новината

30.10.2018 16:10 | Видян 4433 пъти

Даяна Ханджиева заряза гаджето, гушка се с друг

Актрисата Даяна Ханджиева се впусна в страстни прегръдки и латинотанци с неизвестен мъж. Само дни след като представи мъжа на сърцето си — баскетболната звезда Кристиян Ставрев, къдрокоската бе забелязана да интимничи с друг мъж.

Изкусителката, която се прочу с ролята си в сериала „Скъпи наследници”, дълго време бе спрягана за гадже на режисьора Ники Илиев. Наскоро тя развенча мита, че го е развела с жена му Саня Борисова и се показа с истинското си гадже — баскетболиста Кристиян, който има обещаваща кариера в САЩ.

Преди дни обаче хубавицата бе засечена на парти с приятелки, като по време на купона екранната Катерина си е позволила да се държи доста палаво. „Явно е вярна приказката, че очи, които не се виждат, се забравят”, коментират фенове в мрежата.

„Тази ще се окаже голяма мъжемелачка, щом успя да раздели Ники и Саня”, клюкарят пък други разбирачи, пише „България днес”.

Тази клюка така и не бе потвърдена, но Даяна определено не си кротува. Доскоро тя пазеше в тайна личния си живот, тъй като не искаше да се обсъжда връзката й с баскетболиста.

Официално двойката се показа заедно съвсем скоро и то по решение на гаджето на Ханджиева. Приятелите им обаче твърдят, че двамата са заедно от шест месеца, но Даяна не искала да се шуми около връзката им.

След страстните й латинотанци с друг мъж обаче, вече тръгнаха клюки, че май и тази й връзка няма да издържи дълго.    




автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !