Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Графа: Сбъднах мечтата си да снимам в Индия

отпечатай новината

06.11.2018 10:29 | Видян 3092 пъти

Графа: Сбъднах мечтата си да снимам в Индия

Няколко месеца предварителна подготовка, 10 дни престои в Индия и 5 снимачни – това е равносметката от поредното предизивкателство, което си постави и реализира Влади Ампов-Графа. Изпълнителят пропътува хиляди километри, за да визуализира песента си „Огън“, чиито текст, музика и аранжимент са негови.

„Сбъднах си една мечта – да снимам в Индия. Но десетте дни не ми бяха достатъчни и искам отново да се върна там за по-дълго“,
коментира пред „Монитор“ той часове след като клипът направи своята премиера.

Шумни пазари, гълтачи на огън и цял отбор деца носят цветовете в новото видео, което е дело на „Башмоушън“. За да се случи българите са работили с боливудския продуцент Рохит Кхайтан и екипа на независимата филмова компания Glamour Stuck Production. Те са уредили всички трудности на местно ниво – от издаването на визи до намиране на локации.

„В Индия всичко е много стрикно, въпреки привидния хаус. Трябва ти разрешително, за да снимаш дори на обикновен пазар“, разказва Графа, който признава, че все още е под властта на емоциите от далечното си пътешествие. Най-ценното, което си е донесъл, е духовния заряд.

продължи >>

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !