Ето кои грабнаха статуетките на...

За поредна година на Световния ден на театъра – 27 март,...

Преоткрих женския полов орган. Живи...

"Аз два пъти ходих на Пинг Понг шоу в Тайланд. Предлагах...

Мария Илиева издава албум с най-големите си хитове

отпечатай новината

07.11.2018 14:38 | Видян 1677 пъти

Мария Илиева издава албум с най-големите си хитове

В Instagram Live Chat снощи Мария Илиева издаде на феновете си, че албумът, събрал най-големите ѝ хитове досега, излиза в началото на декември. „Мисля, че дойде най-подходящият момент за тази стъпка в кариерата ми,” сподели певицата. „Този албум обединява най-емблематичните ми песни от началото до днес. Усещам го като едно пътуване и в мен самата – израстване, надграждане и завършеност.”

Соловата кариера на Мария Илиева започва през 2001г. с мегахита Лунен сън, който моментално я изстрелва на върха на всички класации. През годините Кралицата на българската поп музика издава хит след хит, като рискува смело и експериментира в стиловете. Името ѝ се превръща в мерило за качество. 

Всичко – най-доброто от Мария Илиева е третият самостоятелен албум на певицата след Лунен сън и Идвам към теб и макси-сингъла Стерео стая.

Именно Идвам към теб беше още една изненада за феновете, които се включиха в live chat-а на Мария снощи. Целият аудио албум от 2006г. вече е наличен в официалния Youtube канал на Стерео стая – https://www.youtube.com/StereoRoom. 

Мария Илиева обяви и предизвикателство към феновете преди излизането на албума. От днес профилите ѝ във Facebook и Instagram ще са тематични и свързани с някоя от песните във Всичко – най-доброто от Мария Илиева, а певицата отправи следното предизвикателство: „Албумът описва мен като артист и човек, затова искам вие да ми опишете през вашия поглед моите песни – като текст, снимка, рисунка или колаж”. 

Постовете трябва да се споделят в социалните мрежи със съответния хаштаг, а за най-креативните ще има много награди. Пълните правила са в официалните профили на Мария Илиева в Instagram и Facebook.
 
Всичко - най-доброто от Мария Илиева излиза в началото на декември и събира най-големите хитове на певицата до днес.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !