Отличникът на Hell’s Kitchen бе...

Самопровъзгласилият се за цар на равиолите Кирил се...

Стефан Вълдобрев и Обичайните...

Осем града и нов албум с единайсет нови песни...

Гласувала ли е Меган Маркъл?

отпечатай новината

07.11.2018 17:26 | Видян 1675 пъти

Гласувала ли е Меган Маркъл?

Вчера бе важен ден за избори в САЩ. Демократи или републиканци, за или против Доналд Тръмп... битката не е приключила, и двете страни хем спечелиха, хем загубиха от изборите. Всички звезди отвъд Океана обаче използваха възможността да призоват хората да гласуват и както може да се досетите, почти всички знаменитости изказваха публично подкрепата си за демократите.

Какво обаче е мнението на Меган Маркъл? Със сигурност няма да го разберем, защото откакто американската актриса се омъжи за принц Хари, вече като член на британското кралско семейство няма право да изразява публично политически пристрастия.

А дали е гласувала? Оказва се, че и това няма да разберем, защото от двореца Кенсингтън отказват да отговорят на този въпрос. Меган Маркъл все още няма британско гражданство. След като сключи брак с принц Хари през май месец тази година започна дългата и тромава процедура за получаване на такова.

В момента тя има пълното право да гласува, въпреки че очевидно няма право да го коментира. Между другото, няма право и да получава подаръци над 150 английски лири за рождения си ден, освен ако не са от членове на семейството.

EVA

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !