Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Софка умори Гринго с ласки

отпечатай новината

09.11.2018 12:38 | Видян 1535 пъти

Софка умори Гринго с ласки

Софи Маринова тръгна отново сама по участия. А причината не е, че гаджето й Тодор Давидов–Гринго я е зарязал, а просто певицата го уморила с креватни ласки.

Ромската перла направо взела здравето на половинката си, оставяйки го без сили. По време на едно от участията си, докато обясняваше защо е без любимия си, Софи сподели, че го е оставила да събира сили в къщи след маратона в спалнята, който го е изцедил напълно, пише България днес.

Изпълнителката шашка с откровенията си, но това не е необичайно за нея. Откакто Гринго се върна от затвора, Софка прави всичко, за да го компенсира за трудните му преживявания зад решетките.

Мачото доскоро зорко я пазеше и не я изпускаше от поглед. Не е тайна, че Гринго ревнува лудо половинката си и не иска разни непознати мъже да я зяпат.

Сега обаче дори почитателите на Софи останаха изненадани, че е сама. При това тя направи запомнящо се шоу и показа татуса с името на Гринго, носейки доста разголена рокля.

Преди седмици Софи намекна, че е увековечила любимия си мъж върху тялото, но сега вече това е факт. Певицата не крие, че е луда по гаджето си и държи безкрайно на него.

„Имали сме трудни моменти, знаете за перипетиите на връзката ни. Няма да излъжа, ако кажа, че съм мислила да го зарежа. През ноември стават 3 години от началото на връзката ни, най-трудно ни беше, когато беше в затвора.

Имали сме и други проблеми в отношенията си, но това беше най-трудното. Но той излезе и любовта ни просъществува”, споделя певицата.

В края на септември миналата година Гринго бе задържан и осъден на 10 месеца в затвора, след като го задържаха по обвинение за рекет и заплахи за убийство на айтоския бизнесмен Асен Атанасов.

Възлюбеният на Софи Маринова и негов съучастник изнудвали бизнесмена за 50 бона. Гринго предприел този опасен ход, за да спаси любимата си от борчове, затова и след излизането му от зандана, певицата прави всичко, за да го зарадва.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !