Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Падна сензационна тайна за Меган и бъдещото й бебе

отпечатай новината

09.11.2018 14:10 | Видян 3147 пъти

Падна сензационна тайна за Меган и бъдещото й бебе

Преди няколко седмици стана известно, че Меган Маркъл е бременна, а сега пресата не спира да шуми около нея. Дворецът в Кенсингтън съобщи, че кралското бебе ще се роди през пролетта.

Междувременно медии се свързаха с лекари и разбиха една от най-големите тайни на херцогинята на Съсекс. Оказва се, че тя е преживяла огромна болка, за която към този момент мълчи.

Дни след оповестяването на бременността се оказа и че Маркъл страда от болест, характерна за някои родилки. При нея се крие опасност за смърт на бебето. От това е страдала и Кейт Мидълтън, пише jenata.blitz.bg.

След оповестяването на радостната новина за Меган фотографите веднага започнаха да хващат наедрялото й коремче. Журналистите пък не спират да гадаят кога двойката ще има наследник.

Експертите предполагат, че херцогинята ще роди близнаци. Според някои от тях, Маркъл очаква близнаци. Освен това, по данни на Националната здравна служва на Великобритания, на 37 години е най-вероятно жена да роди близнаци.

„С възрастта нивата на хормоните се увеличават, така че вероятността от многоплодна бременност се увеличава”, споделят от там.

Потребители на социалната мрежа са забелязали, че Меган често поставя ръце на стомаха си. Някои от тях мислят обаче, че това е актьорска игра, защото все още няма как да усеща движения на бебето.

Експерти гадаят и за пола на бебето. Според тях ясно си личи какво ще е детето на Меган и Хари заради пръстените, които херцогинята носи. На тях има 3 различни камъка.

Единият е смарагд, който е символ на август, когато Меган е родена, син сапфир – символ на септември (когато се е родил принц Хари), а третият е диамант – символ на април. Точно това е причината да се смяна, че бебето на двойката ще се появи на бял свят през пролетта.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !