Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

И Венета Райкова би шута на фризьора си

отпечатай новината

30.11.2018 11:04 | Видян 1913 пъти

И Венета Райкова би шута на фризьора си

Венета сменя обслужващия си персонал като носни кърпички.

След като в началото на годината разкара гримьора си Цецо Андреев, който в момента се вихри във "ВИП брадър", сега замени и фризьора си Ивайло Колев, с когото демонстрираше изключително близки приятелски отношения.

"Искам да се оженя за Венета Райкова. Тя е изключителна жена. Умна, красива, страхотна е! - призна пред "България Днес" коафьорът на звездите преди време. Сватба явно няма да има, тъй като през изминалата седмица Венета анонсира в инстаграм, че вече за визията й се грижи друг екип.

Преди време и Русата Златка развали дългогодишното приятелство с Колев. Двамата са имали жесток скандал и от любима комбинация те си станаха напълно непознати.

Те вече дори не са приятели в социалните мрежи. Преди време именно Ивайло оправи отношенията на Златка и Алисия, но днес мястото в блокирани зае именно Колев. Каква е причина за скандала не стана ясно.

Ивайло работеше в тандем с Цецо Андреев, който в момента се вихри в къщата на Биг Брадър, но се изпокараха жестоко – според слуховете заради мъж.

Източник: hotArena

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !