Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Дидо от D2 влиза отново в битка за оцеляване във Фермата

отпечатай новината

30.11.2018 15:06 | Видян 1570 пъти

Дидо от D2 влиза отново в битка за оцеляване във Фермата

Близо две седмици преди финала на четвърти сезон на Фермата на арената за дуели своето място в шоуто ще защитават емигрантът във Франция – Симеон и един от популярните участниците в шоуто - вокалистът на група D2 - Дидо.

Симеон е фермерът с четири и най-много участия и победи в дуели в този сезон на риалитито, а за Дидо това ще е втора битка на арената. Въпреки че той успя да елиминира интелектуалеца Александър Масларов, музикантът загуби четири поред битки за имунитет, заради което е смятан за един от по-слабо подготвените играчи.

По време на церемонията за избор на втори дуелист вокалистът на D2 призна, че се радва, че е вторият, за да подреди битките в своя полза.

Водещите Иван и Андрей официално съобщиха, че финалисти в четвърти сезон на Фермата ще бъдат четирима души – двама мъже и две жени. Първата двойка мъж и жена ще бъде определена чрез гласуване от напусналите вече фермери, а другите двама ще заслужат местата си на финала чрез победа в дуели в последната седмица.

Сред останалите в стопанството десетима фермери вече се оформят фаворити за големия финал. Една от тях е 25-годишната учителка от Пазарджик - Александра, която тази седмица събра най-голяма подкрепа, както от участниците, така и от специалните гости от миналия сезон на шоуто -  волейболната звезда Владо Николов, победителят Яни Андреев и емигрантът Иван Гинчев.

Тяхната мисия в стопанството бе да наградят най-достойния фермер с  амулет за имунитет от един елиминационен дуел. Единодушното им решение бе да дадат амулета на Александра, което й дава сериозно предимство пред останалите участници в седмиците преди големия финал.

След като вече три месеца участниците във Фермата преживяват основно с базови храни, тази седмица трима от тях получиха възможността да се насладят на невероятни кулинарни шедьоври.

Лесовъдката Милена, филоложката Александра и помакът Нури опитаха четиристепенно меню, дело на вещите кулинари от Men in the kitchen - Даниел Радойков, Кольо Минчев и Николай Немигенчев – участници от последния сезон на Мasterchef.

Фермерите се насладиха на храна, достойна за 5-звезден ресторант, след като отборът им стана победител в тазседмичния исторически куиз.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !