Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Code Fashion Awards представиха първите си награди за мода в България

отпечатай новината

03.12.2018 10:31 | Видян 3852 пъти

Code Fashion Awards представиха първите си награди за мода в България

Единствената официална българска медия за мода - CODE FASHION постави за първи път церемония по връчване на модни награди в България, вдъхновена от диамантите и класическия черен цвят на събитието CODE FASHION AWARDS 2018.

Зала София гранд в столичния хотел Marinela Sofia, посрещна гостите на наградите на годината в атмосфера спираща дъха. Елегантност и деликатен блясък - така може да опишем накратко вечерта.
 
Приглушената светлина и пленителният глас на изпълнителя Venzy, поставиха начало на вечерта с изпълнение на хита на The Weekend - Call out my name. Мис България 2006 - Славена Вътова, заедно с едни от най-известните топ модели в страната и носителки на титлата Мис България - Ваня Пейчева Мис България 2000, Роси Иванова Мис България 2005, моделът и телевизионна водеща Гери Дончева, Елисавета Стоянова, която спечели наградата за Най-добър модел на годината жена и други.

Деси Зидарова,която от години не дефилира се появи специално заради повода.

Ревюто бе решено в темaтичния черен цвят в унисон с дрескода Black & Diamonds.
 
Основателят и основен двигател на CODE FASHION - бизнесдамата Мария Бонева, бе поканена на сцената от двете млади и талантливи водещи - Златина Иванова и Елица Стойчева.

Бонева лично поднесе и първите две специални награди на вечерта - за Цялостен принос към българската модна сцена и Цялостен принос към популяризиране на българската красота. Те бяха връчени на журналиста и моден специалист - проф. Любомир Стойков и на първия организатор на конкурса Мис България - Ирина Папазова.
 
Други две специални награди за Бранд подкрепящ българската модна сцена отидоха при Елена Кристиано от Christian of Roma Group и Звезделин Протопопов от Pro Derma.
 
Българската красота е известна по цял свят - топ моделът на всички времена и лице на Sofia Fashion Week 2018 fall/winter - Ивайла Бакалова, получи специална награда за Посланик на българската мода и красота по света. Тя благодари за признанието в емоционално видео и с любов заяви, че мислено е с всички присъстащи в залата.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !