Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

МЕГЗ изобрети елексир срещу косопад

отпечатай новината

06.12.2018 11:36 | Видян 1435 пъти

МЕГЗ изобрети елексир срещу косопад

Топ дизайнерката Мегз се похвали в социалните мрежи, че е създала продукти срещу косопад.

Красавицата отскоро е отново активна в инстаграм и не спира да комуникира с феновете си. В кратко клипче Каканашева свали екстеншъните си и за учудване на всички - нейната собствена коса беше пораснала до раменете. Косата на Мегз сега изглежда здрава, гъста и дори лъскава.

Припомняме, че миналата година в къщата на Биг Брадър Каканашева беше наказана да не носи изкуствени коси и собствената ѝ коса беше ужасна - къса, увредена и проскубана. Тогава Мегз стана жертва на множество подигравки и обиди от страна на другите съквартиранти.

Близки до дизайнерката коментират, че в онзи момент тя се е засегнала много и е обещала, че ще създаде продукт, който няма да позволи на никое момиче повече да изпитва срам от косата си. Говори се, че Мегз се вманиачила по темата и похарчила луди пари за лабораторни изследвания в Германия, за да разработи собствен серум срещу косопад.

Самите резултати амбициозното миньонче тества върху себе си. Прилагаме снимки, за да видите разликата само година по-късно. Нормалната коса расте с около 0,7 на месец или около 8,5 см на година, Косата на Каканашева е пораснала с около 20 см, което за една година е истинско чудо.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !