Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Брад Пит стопли отношения със сина си Мадокс

отпечатай новината

10.12.2018 13:58 | Видян 1960 пъти

Брад Пит стопли отношения със сина си Мадокс

Холивудският ас Брад Пит вече е в добри отношения със сина си Мадокс. Това стана ясно скоро, след като актьорът и Анджелина Джоли постигнаха споразумение за попечителството на децата.

За разрива в отношенията между Пит и най-големия им син Мадокс се говори още от момента, в който актрисата от Господарка на злото подаде документи за развод. Слуховете, че под влияние на алкохола, екранният Мистър Смит е имал спречкване с тогавашната си съпруга, а Мадокс е попаднал в епицентъра на събитията по неволя, бяха отричани многократно.

Въпреки това съвсем наскоро стана ясно, че Пит и синовете му са в обтегнати отношения, като тогава източници, близки до актьора разкриха, че причината за това бил фактът, че Джоли настройвала децата срещу баща им.

"Предвид настъпващите коледни празници, и Брад и Анджи ще бъдат в Ел Ей, за да могат да прекарат по равно време с децата", съобщава източник пред HollywoodLife.

Припомняме, че Джоли и Пит се разделиха през 2016 г. Те възпитават общо шест рожби. Три от тях са осиновени - Мадокс от Камбоджа, Захара е родом от Етиопия и Пакс, който е от Виетнам. Шайло е първородната им дъщеря, а през 2008 г. се родиха и близначките им Нокс Леон и Вивиан Маршлин.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !