Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Томас Маркъл за първата сватба на Меган: Тогава раздаваха марихуана

отпечатай новината

17.12.2018 10:17 | Видян 1882 пъти

Томас Маркъл за първата сватба на Меган: Тогава раздаваха марихуана

Томас Маркъл – бащата на херцогинята на Съсекс още преживява отчуждението със своята дъщеря Меган. Пред Daily Mail той показа картички, от които ясно си личи колко добре са се разбирали някога.

„Обичам те с цялото си сърце – сега и завинаги“, пише в една от картичките, която му е пратила някогашната актриса. Милите думи са написани с елегантен почерк, изпратени от дъщеря му, която той обожава.

Вижда се как Меган пише: „Всичко, което искам да направя, е да ви направя горди...“. В друга картичка звездата от сериала Костюмари споделя, че обича баща си „безкрайно“. Тези думи за Томас са болезнен спомен за горчивия разрив и „стената на мълчанието“ между него и бременната му дъщеря, пише изданието. Също така той съжалява, че така и не е срещнал зет си принц Хари.

И докато Меган и Хари се очаква да прекарат своята Коледа в Сандрингам с кралицата, принц Уилям и Кейт в дома на семейство Мидълтън, то Томас ще посрещне празника без обаждане или посещение от любимото му най-малко дете.

В откровеното интервю Томас Маркъл показа снимка, на която е с дъщеря си на нейната първа сватба, с което прогони слуховете, че и тогава не е присъствал. „Направих десетки опити да се свържа с дъщеря си чрез писма, но тя и Хари издигнаха стена на мълчание. Те направиха онова, което веднъж ми казаха да не правя – вярват във всичко, което е написано за мен. Така че отново се обръщам към тях, за да се опитам да поправя лъжите и да чуят истината“.

Пред Daily Mail Маркъл споделя, че е бил обвинен във всяко ужасно нещо, за което човек може да се сети. Господин Маркъл категорично отхвърля някои от най-тежките лъжи срещу него и дава доказателства под формата на снимки, медицински резултати, с което доказва своята истина.

Показа медицинско изследване, от което ясно се вижда, че има „сърдечна недостатъчност“ и към документа прикрепи и списък на предписаните медикаменти за предотвратяване на бъдещи сърдечни атаки.

Също така от статията става ясно, че на първата сватба на Меган и филмовия продуцент Тревър Енгелсън в Ямайка, дошли около сто души, включително и изпълнители на главни роли в сериала Костюмари, където се снима и Маркъл. По думите му, на сватбата били раздавани писма от младоженците с пакетче марихуана.

„Това е незаконно, но за Ямайка не е нищо особено“, обяснява още 74-годишният баща на херцогинята на Съсекс. – Самият аз не употребявам, за Меган също не знам да употребява. Дори не мога да кажа какво стана с моя пакет. Сигурно съм го подарил“, обяснява още той.

Меган се развежда с Тревър през 2013 г. На 19-ти май тази година тя стана съпруга на принц Хари, а през пролетта на следващата година очаква да роди първото си дете.

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !