Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Гаджето на Петя Дикова крие срамно минало

отпечатай новината

19.12.2018 12:06 | Видян 2274 пъти

Гаджето на Петя Дикова крие срамно минало

Поетът Илиян Любомиров, който е настояща половинка на Петя Дикова и коментатор в предаването На кафе, преди години се занимавал със съвсем различни неща.

Илиян се изявявал като танцьор, и то на ориенталски танци, които се практикуват предимно от жени. Негови близки издадоха, че доста му се отдавали и определено имал шанс да се наложи с кръшните си движения, пише Шоу.

Илиян е всестранна личност и обича да изпитва себе си с нови знания и опит. От малък има афинитет към ориенталските танци и решил да се запише, без да има притеснения, че това ще му донесе обидни подмятания от приятели и още повече – от неприятели.

Няколко години се подвизавал в това си амплоа, след което животът му поднесъл нови изкушения и покрай ангажиментите се отдалечил от танците.

Към днешна дата често се връща в спомените си от онова време, а когато попадне на ориенталски танц, целият настръхва от вълнение. И макар общоприетото мнение да гласи, че това е женско занимание, то в световен мащаб най-добрите такива са именно мъже. И Илиян вярвал, че може да прослави страната ни като такъв.

Августин Господинов, както е артистичният псевдоним на Илиян, и Петя Дикова са двойката, която не натрапва отношенията си в медийното пространство, макар да са заедно от година и половина. Илиян е с 6 години по-млад от нея, но разговорите им в посока сватба и семейство зачестяват. 34-годишната журналистка обяви тези дни, че е в очакване на първата си рожба. Бебето ще се появи на бял свят през пролетта и ще се казва Александър.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !