Средна класа е когато...

Средна класа - когато банката ви отказва кредит, поради...

NOVA търси големите постижения на...

Кои са големите постижения в демократичната история на...

Селена Гомес се завърна

отпечатай новината

19.12.2018 13:22 | Видян 1214 пъти

Селена Гомес се завърна

Малко след като Деми Ловато излезе от 90-дневната си рехабилитация, Селена Гомес също приключи с възстановителния си период, въпреки че той бе далеч по-кратък: около един месец.

Нека припомним, че бившата половинка на Джъстин Бийбър преживя тежък емоционален срив заради проблеми със здравето си, като накрая се наложи да влезе и в клиника, където се подложи на когнитивно-поведенческа терапия.

Въпреки, че бе решила да се посвети изцяло на възстановяването си и да стои далече от социалните мрежи, само преди ден в Instagram се появиха нейни снимки от ски почивка, на която певицата е отишла с най-близките си приятели.

От снимките, които ще откриете в галерията, се вижда, че Селена искрено се забавлява и си прекарва страхотно. Някои от последователите й дори отбелязаха, че певицата е качила някое и друго килце и това се е отразило на лицето й, но имайки предвид тежкото психическо и физическо възстановяване, през което тя минава, наддаването на килограми всъщност е здравословно и необходимо на организма.

missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !